top of page
Lisa Claassen.png
LISA CLAASSEN

Mijn naam is Lisa Claassen. Ik ben geboren in 1995. Ik woon in Hoogerheide. Ik heb een eigen paard waar ik veel van mijn vrije tijd doorbreng. 

 

Sinds 2017 ben ik werkzaam in de kinderopvang en doe dit elke dag weer met plezier. Ik heb ervaring met verschillende leeftijden, zo heb ik gewerkt met kinderen van de leeftijd 0 tot 4 en op de BSO. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig en op hun gemak voelen. Ook ben ik echt een buitenmens en doe graag activiteiten in de buitenlucht.

 

Ik kijk er naar uit om te gaan werken in het team van de Boerderie en met alle kinderen kennis te maken!

Thirza.jpg
Thirza van der Geer

Mijn naam is Thizra van der Geer. 

Ik ben geboren in 1980. Samen met mijn vriend Ramon Luijten heb ik drie kinderen, Liam, Laela en Jess en wonen wij in Bergen op Zoom. 

In 2002 heb ik mijn diploma als Pedagogisch medewerker gehaald. Aanvullend heb ik nog een jaar Pedagogisch Specialist gevolgd en daarvoor mijn certificaat behaald. 

Sinds 2001 ben ik werkzaam in de kinderopvang. Ik heb ervaring met alle leeftijdsgroepen. 

Als klein meisje zorgde ik al graag voor de kindjes om mij heen. Het verbaasde dan ook niemand dat ik in de kinderopvang ben gaan werken. 

Ik vind het mooiste aan mijn vak dat je zo’n band met de kinderen kunt opbouwen en ze kan helpen en ondersteunen in hun ontwikkeling! 

Ik kijk uit naar alle avonturen die ik mag gaan maken met de kinderen op De Boerderie. 

Team

PAMMY VAN MIERLO

​Mijn naam is Pammy van Mierlo. Ik ben geboren in 1993. Woon samen met mijn vriend Michael.

In 2015 heb ik mijn diploma behaald als Pedagogisch Medewerker. Daarnaast heb ik ook nog verschillende specialisaties gevolgd.

Zelf ben ik opgegroeid tussen de kinderen bij de kinderopvang van mijn ouders. Het omgaan met kinderen zit in mijn genen. En daarnaast heb ik nog ervaring opgedaan in enkele andere kinderopvang en peuterspeelzalen. De liefde voor kinderen is er altijd al geweest. Mijn wens was altijd al dat ik een bijdrage kan levereen aan de ontwikkeling van kinderen. Met trots kan ik zeggen dat ik de eigenaresse ben van Kindercentrum De Boerderie.

Pammy
Kim
Thirza
bottom of page