Lisa Claassen.png
LISA CLAASSEN

Mijn naam is Lisa Claassen. Ik ben geboren in 1995. Ik woon in Hoogerheide. Ik heb een eigen paard waar ik veel van mijn vrije tijd doorbreng. 

 

Ik ben nu 3 jaar werkzaam in de kinderopvang en doe dit elke dag weer met plezier. Ik heb ervaring met verschillende leeftijden, zo heb ik gewerkt met kinderen van de leeftijd 0 tot 4 en op de BSO. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig en op hun gemak voelen. Ook ben ik echt een buitenmens en doe graag activiteiten in de buitenlucht.

 

Ik kijk er naar uit om te gaan werken in het team van de Boerderie en met alle kinderen kennis te maken!

Femke.png
FEMKE VAN GASTEL

Mijn naam is Femke van Gastel. Ik ben geboren in 1993. Samen met mijn vriend Joost en ons zoontje Noud woon ik in Hoogerheide.
Ik wist van kleins af aan al dat ik met kinderen wou gaan werken. In 2012 heb ik mijn diploma pedagogisch medewerkster niveau 3 behaald. na verschillende stages in Nederland & België ben ik gaan werken in een kinderopvang in België. Ik ben ontzettend blij dat ik vanaf 2020 deel uit mag maken van het team van kc de Boerderie

Marlou Jansen.jpg
MARLOU JANSEN

Ik ben Marlou Jansen, ik ben geboren in 1985. Samen met mijn vriend Jim Stok en 3 kinderen, Jake, Bruce en Kate woon ik in Ossendrecht. 

 

Ik heb mijn diploma pedagogisch medewerkster behaald in 2006 en ben sindsdien werkzaam in de kinderopvang, tussendoor heb ik regelmatig bijscholing en cursussen gehad. De meeste ervaring heb ik met kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar maar heb ook regelmatig BSO gedraaid. Mijn werk is echt mijn passie! en daarom ben ik ontzettend blij dat ik het team bij  Kindercentrum De Boerderie mag versterken sinds 2018.

Joy van Leeuwen.jpg
JOY VAN LEEUWEN

Mijn naam is Joy van Leeuwen. Ik ben geboren in 1993. En woon met mijn man en dochter in Hoogerheide. In mei 2019 verwachten wij ons tweede kindje.

Ik werk sinds 2016 in de kinderopvang. Daarnaast werk ik ook sinds 2013 als zwemonderwijzeres, dit doe ik bij Laco Zwembad Hoogerheide. Ik geef kinderen vanaf 3 jaar zwemles. Kinderen iets leren en vooruit helpen is mijn drijfveer en daar haal ik voldoening uit.

Bij KC De Boerderie zal ik vooral op de BSO werken. Ik hoop tijdens mijn aanwezigheid de kinderen op hun gemak te laten voelen, plezier te maken en ze ook dingen bij te brengen.

Team

PAMMY VAN MIERLO

​Mijn naam is Pammy van Mierlo. Ik ben geboren in 1993. Woon samen met mijn vriend Michael.

In 2015 heb ik mijn diploma behaald als Pedagogisch Medewerker. Daarnaast heb ik ook nog verschillende specialisaties gevolgd.

Zelf ben ik opgegroeid tussen de kinderen bij de kinderopvang van mijn ouders. Het omgaan met kinderen zit in mijn genen. En daarnaast heb ik nog ervaring opgedaan in enkele andere kinderopvang en peuterspeelzalen. De liefde voor kinderen is er altijd al geweest. Mijn wens was altijd al dat ik een bijdrage kan levereen aan de ontwikkeling van kinderen. Met trots kan ik zeggen dat ik de eigenaresse ben van Kindercentrum De Boerderie.