top of page
Thirza.jpg
Thizra van der Geer

Mijn naam is Thizra van der Geer. 

Ik ben geboren in 1980. Samen met mijn vriend Ramon Luijten heb ik drie kinderen, Liam, Laela en Jess en wonen wij in Bergen op Zoom. 

In 2002 heb ik mijn diploma als Pedagogisch medewerker gehaald. Aanvullend heb ik nog een jaar Pedagogisch Specialist gevolgd en daarvoor mijn certificaat behaald. 

Sinds 2001 ben ik werkzaam in de kinderopvang. Ik heb ervaring met alle leeftijdsgroepen. 

Als klein meisje zorgde ik al graag voor de kindjes om mij heen. Het verbaasde dan ook niemand dat ik in de kinderopvang ben gaan werken. 

Ik vind het mooiste aan mijn vak dat je zo’n band met de kinderen kunt opbouwen en ze kan helpen en ondersteunen in hun ontwikkeling! 

Ik kijk uit naar alle avonturen die ik mag gaan maken met de kinderen op De Boerderie. 

foto voortsel website Lisa.jpeg
Lisa Claassen

Mijn naam is Lisa Claassen. Ik ben geboren in 1995. Ik woon in Bergen op Zoom. Ik heb een eigen paard waar ik veel van mijn vrije tijd doorbreng. 

 

Sinds 2017 ben ik werkzaam in de kinderopvang en doe dit elke dag weer met plezier. Ik hou van de afwisseling, elke dag is weer anders! Ik heb ervaring met verschillende leeftijden, zo heb ik gewerkt met kinderen van de leeftijd 0 tot 4 en op de BSO. Ik werk momenteel op de peutergroep. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig en op hun gemak voelen. Ook ben ik echt een buitenmens en doe graag activiteiten in de buitenlucht. 

foto Daphne website.jpg
Daphne Suijkerbuijk

Mijn naam is Daphne Suijkerbuijk. Ik ben geboren in 1993. Ik woon samen met mijn man en dochter Livia in Halsteren. 

 

In 2014 heb ik mijn diploma als Pedagogisch medewerker behaald. Sindsdien heb ik zorgervaring opgedaan en de laatste jaren ben ik werkzaam in de kinderopvang. Sinds een jaar werk ik nu met veel plezier bij de Boerderie.

 

Het leukste aan het werken in de kinderopvang vind ik dat je deel uitmaakt van de ontwikkeling van de kinderen. Dat vind ik erg leuk om te zien. 

 

Ik kijk er naar uit om mij verder te ontwikkelen bij de Boerderie.

foto sanne website.jpg
Sanne van Grootveld
 

Mijn naam is Sanne van Grootveld.
Ik ben geboren in 1999. Ik ben opgegroeid in Utrecht en ben in 2021 naar het mooie Brabant verhuist, om samen te gaan wonen met mijn vriend. Inmiddels hebben wij samen een huisje in Lepelstraat. In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met sport, voetbal en tennis zijn mijn favoriet. 
 

In 2019 ben ik begonnen met de BBL opleiding ‘gespecialiseerd pedagogisch medewerker’, deze heb ik in 2021 afgerond. Sinds 2019 ben ik daardoor werkzaam in de kinderopvang. Ik heb ervaring met alle leeftijdsgroepen.

Ik vind het mooiste aan mijn vak dat je een rol speelt in de groei die de kinderen doormaken, samen leren en ontdekken. 
 

Sinds april 2023 werk ik met veel plezier bij de Boerderie op de babygroep. Dit hoop ik nog heel lang te doen.

foto Klaudia website.jpg
Klaudia Grytz


Mijn naam is Klaudia Grytz. 
Ik ben in 1986 geboren en getogen in Polen. Ik woon samen met mijn man en 2 kinderen in Hoogerheide.

In 2008 heb ik mijn HBO- diploma gehaald als pedagogisch medewerker. Sinds 2022 ben ik werkzaam bij de Boerderie je ziet mij op de de verschillende leeftijdsgroepen voorbij komen. maar vooral bij de BSO.
 

Mijn instelling is: kies een baan waar je van houdt en je hoeft geen dag te werken. Dat is precies hoe ik mijn baan en werk bij De Boerderie ervaar. Elke dag brengt mij nieuwe ervaringen en belevingen en het geeft mij heel veel voldoening om te zien dat de kinderen in onze veilige en huislijke locatie en omgeving mogen spelen en groeien.

Ik vind het heel erg leuk om in mijn werk kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en daarbij activiteiten aan te bieden die passen bij de behoefte en de interesses van onze kinderen. Samen met mijn fijne collega’s hebben wij gezamenlijk dit doel en dat doen wij met veel plezier.

foto Ivanka website.jpg
Ivanka Pijnen

Mijn naam is Ivanka Pijnen,

Ik ben geboren in 1993, En woon samen met mijn man en onze zoon in het mooie Hoogerheide.

In 2010 heb ik de BBL opleiding medewerker maatschappelijke zorg gevolgd en behaald en sindsdien werkzaam geweest in de gehandicapten zorg.

Ik liep tegen de onregelmatige werktijden aan maar wilde niet uit de zorg sector. Zo ben gaan kijken wat er dan bij mijn wensenlijstje paste en dat werd de kinderopvang. Toch in de zorg sector, liefde en zorg leveren. Dat is toch wat ik het liefste doe.

Zo ben ik opnieuw de schoolboeken ingedoken en sinds 2023 werkzaam binnen de kinderopvang. Ik heb ervaring in alle leeftijden van 0-4 jaar en de VSO/BSO. Het is leuk om met alle leeftijden te werken, zo heb je veel afwisseling en maak je onderdeel uit van hun groei en de plezier die de kinderen maken.

Ik hoop op een gezellige tijd op De Boerderie met het team en vooral de kindjes!

afbeelding geke website.jpg
Geke Koelman


Mijn naam is Geke Koelman, geboren  in 1979.  Ik ben de trotse moeder van Levi en Marlie. heb tot 2 jaar geleden 21 jaar in het onderwijs gewerkt en heb dat met veel plezier gedaan. Ik heb in meerdere groepen gestaan, van groep 8 tot groep 1-2.
Werken met kinderen is mijn passie, daar krijg ik energie van. Ik merkte dat ik dat niet meer uit mijn werk als leraar kon halen. 
 

De overstap naar de kinderopvang heeft mij die energie weer teruggegeven. Als pedagogisch medewerker werk je vanuit een andere invalshoek met kinderen, de ontwikkeling en het welbevinden staat centraal. Daarnaast zorgen we ervoor dat de kinderen zich veilig en thuis voelen en een leuke dag hebben op de opvang. Hier kan ik al mijn enthousiasme en plezier in kwijt en krijg er even zoveel voor terug!
Sinds februari 2023 ben ik werkzaam op KC De Boerderie en heb het hier ontzettend naar mijn zin. Ik heb de leukste collega’s en onze gezellige en huiselijke locatie is in mijn ogen de ideale plek om kinderen te laten groeien, beleven en ontwikkelen. Daar zorgen we samen voor!

Foto ilonka website.jpg
Ilonka den Hollander

Mijn naam is Ilonka en ben 48 jaar jong , woon met mijn zoon van alweer 18 jaar in Bergen op Zoom . Super leuk en gezellig dat ik voor uw kindje(s) mag zorgen! Zijn allemaal unieke mensjes, dat maakt het ook zo leuk en uitdagend. Zelf heb ik gewerkt als kraamverzorgende, als pedagogisch medewerker en als gezinshelpende ,dus het zorgen zit wel in me . .

En toch na 4 jaar weer terug bij de kindjes ,maar nu een kleinschalige organisatie . Heb er veel zin in en ik zal u snel ontmoeten

Team

Pammy van Mierlo

Mijn naam is Pammy van Mierlo. Ik ben geboren in 1993. Woon samen met mijn vriend Michael en ons zoontje Boyd.

In 2015 heb ik mijn diploma behaald als Pedagogisch Medewerker. Daarnaast heb ik ook nog verschillende specialisaties gevolgd.

Zelf ben ik opgegroeid tussen de kinderen bij de kinderopvang van mijn ouders. Het omgaan met kinderen zit in mijn genen. En daarnaast heb ik nog ervaring opgedaan in enkele andere kinderopvang en peuterspeelzalen. De liefde voor kinderen is er altijd al geweest. Mijn wens was altijd al dat ik een bijdrage kan levereen aan de ontwikkeling van kinderen. Met trots kan ik zeggen dat ik de eigenaresse ben van Kindercentrum De Boerderie.

bottom of page